Ce zice o femeie si ce vrea defapt

image

Poate ți-am spus de multe ori ca prezenta ta contează mai mult decât oricare alt gest , ca liniștea si pacea dintre noi e mai scumpă ca orice alt cuvânt,ca nu sunt ranita atunci când nu ma iei in serios sau ma părăsești, ca sunt puternica atunci când nu îți faci timp si pentru mine …

Vreau sa sti defapt ca totul este o minciuna in spatele acelor afirmații.
Un gest venit din partea ta, oricât de mic ar fi , înseamnă enorm pentru mine . Un mic bilețel in care sa spui ca însemn mult pentru tine imi asigura un zâmbet si o buna dispoziție pentru o viața si inca una.

Un cuvânt venit din partea ta atunci când parca ne-am uitat fiecare bagajul de cuvinte in gara , contează mult pentru inima mea . Ma apropie sufletește de ființa ta, si ma face sa devin una cu tine .

Nu sunt ranita?
Poate așa am lăsat sa par pana se trage cortina . Ai văzut vreodată o femeie puternica , plină de pasiune pentru viitor , iubind fără compromis si luptând pentru omul iubit?
Într-adevăr e puternica pana sa fie părăsită de un bărbat . Bărbatul pe care l-a iubit. Te uiți in ochii ei si vezi acea flacăra care ardea odată puternic, cum acum se stinge încet , cum mâinile ii atârna fără viața lângă corp, si cum in fiecare dimineața i se citește pe chip suferința care pare sa fie tot mai uriașa pe zi ce trece . Cum nopțile devin neprietenoase si rele cu tot felul de gânduri “ce-as fi putut face mai mult si nu am făcut ?” Vezi un om care se stinge in interior așteptând ca cineva sa reaprindă din nou pentru ea iubirea.

Sunt puternica ?
Sunt cu prietenii si familia dar când e vorba de tine sunt cea mai sensibilă sufletește . Când văd ca renunți la multe lucruri pentru timpul nostru sunt cea mai fericita .Stiu ca tu ești al meu iar celelalte devin lucuri neînsemnate si inutile când suntem “noi” si atât. Simt ca am pentru cine sa lupt si pe cine sa iubesc fără sa simt vreodată ca este suficient atât . Cu tine am sursa mea de fericite , iubindu-te pe tine ma regăsesc pe mine si tot ce e mai frumos din noi. Când suntem doar noi simt ca numai am motive sa alerg dupa perfecțiune pentru ca sunt fericita .
Acum si aici cu tine pentru toata viata .


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s