Tineri mereu?

clepsidra

Suntem inconjurati in fiecare zi de legaturile mortii. Cu fiecare zi ce trece un lucru nou si rau ne este dat sa il acceptam in viata noastra. Chiar daca la inceput il respingem cu desavarsire, ne trezim peste noapte ca deja raul face parte din noi. Vedem acest lucru dar suntem fara putere de a ne birui. In cazul cel mai rau, vedem dar ne si place.

Diavolul lupta atat de mult sa ocupe teren dar Domnul stie ca acum e vremea lui si i se da voie sa incerce credinta noastra. Astazi a fost inmormantata o tanara de seama mea de cancer . Stateam si ma gandeam cat de trecatori suntem. Azi tanar si frumos, maine intr-o groapa batrani si fara viata. Decand ne nastem suntem intr-o continua cautare.

Cand esti matur iti fac noi idealuri si principii.Faci o scoala, facultate, te angajezi iar apoi cauti pe cineva sa iti fie alaturi pentru viata. Uneori si aceasta cautare poate fi asa disperata si plina de frica de a nu fi respinsi. Dupa ce gasim ne pregatim de o noua cautare si niciodata nu ne va fi deajuns sau suficient.
Mereu ne spunem ca vom fi fericiti cand vom ajunge la un anumit nivel . Cand vom realiza ceva in viata si uitam defapt ca nu destinata ne aduce fericirea si calatoria in viata este cea care ne aduce bucurii pe tot parcursul ei indiferent de greutate.

Am inteles ca Isus este suficient cand este gasit… Cred ca l-am gasit pe El dar aceasta cautre a Lui te face sa o doresti mai mult si mai mult. Este suficient El, stiu,  dar nu te poti satura pentru ca vrei mai mult odata ce ai gasit in sfarsit ceea ce sufletul cauta, inima care se simte completa.

Bucura-te de fiecare moment, chiar si in incercarile vietii pentru ca in urma lor vei invata cum sa depinzi de Dumnezeu cu toata inima ta. Si nu, nu vei fi tanar mereu. Asa ca invata sa fi multumitor pentru toate lucurile si de ceea ce esti tu, nemaicautand sa te compari cu nimeni. Esti unic si frumos asa cum esti tu.

Poza:Internet

 


2 thoughts on “Tineri mereu?

 1. Foarte incurajatoare cuvinte! Te indemn sa mai scri!! Psalmul 73:28 “Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale.”

  Liked by 1 person

  1. Mulțumesc Fibia. Voi încerca sa postez un mesaj pe săptămana . Într-adevăr adevarata fericire o trăim numai lângă Dumnezeu.
   Fii binecuvântata !🙏🏻😀💜

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s