Iubirea ne face mai buni


       Azi se împlinește o luna decand Domnul a deschis cerul si zâmbind a zis “Da ! Astăzi vreau sa las binecuvântarea mea peste aceștia doi si sa le fiu exemplu in iubire si jertfire. De azi le dau voie sa fie una in toate , sa se iubească pentru ca am investit in ei iubirea Mea de Dumnezeu. ” Iubirea ce era in mine , pusă deoparte, acolo in locul acela special pentru “el” Domnul a facut-o sa rodească si sa se ofere frumos , încet.. si pentru totdeauna. IMG_0278-2

Ma bucur mult ca suntem crestini, deoarece in spatele oricarei alegeri a fost si este Dumnezeu. Poate esti in cautarea unui partener de viata sau poate deja esti intr-o relatie, nu uita ca indiferent la ce nivel esti, la carma vietii noastre este El si toate alegerile noastre trebuie sa corespunda cu voia Lui daca vrei sa fi fericit pentru ca ascultarea face mai mult decat multe alte lucruri.

Eu cred ca timpul acesta de inceput al unei prietenii zideste o fundatie pentru toata viata de aceea este foarte important cum o zidesti pentru ca asa o vei si avea. Impartasirea sentimentelor voastre , dorintele de viitor sunt mult mai importante decat un sarut si alte imbratisari indecente. Toate au timpul lor bine structurat, important si intelept este sa sti cand este timpul sa investesti pentru fiecare in parte.

Stiu ca iubind, ai impresia ca deja le sti pe toate, ca sti ce este cel mai corect sa faci dar sa sti ca niciodata nu vom cunoaste dragostea indeajuns, pentru ca ea creste in fiecare zi daca sti si vrei sa investesti in ea. Dragostea din Dumnezeu este cea mai frumoasa atunci cand este revarsata peste doi tineri care au asteptat si investit pentru binecuvantarea lor. Ea este ca un triunghi, iar in varf este Domnul. Cu cat se apropie cei doi de Dumnezeu, cu atat apropierea lor, unul fata de celalalt este mai sublima si plina de fericire pentru ca numai in El poti cunoaste adevarata fericire.

Multi nu inetelg ca primind iubire, trebuie mai intai sa alegi sa oferi, sa pui fericirea celuilalt mai presus de binele tau. Exemplul iubirii il vedem la Isus, care din dragoste a venit jos pe pamant si s-a dat pe Sine insusi, sa moara pentru noi. Chiar si in zilele de astazi putem vedea consecintele acestei mari iubiri. Cuvintele mele sunt oricum prea sarace pentru a descrie dragostea Lui dar stiu un lucru, cu cat cunosti mai mult din EL, cu atat mai mult insetezi dupa dragostea Lui.

Dragostea ne face mai buni. Nu putem zice ca riscam mergand inainte si iubind pe cineva pentru ca oricum dragostea are osingura destinatie: dragostea. Daca vrei sa sti cum ajungi sa numai iubesti pe cineva vei vedea ca te comporti cu indiferenta fata de persoana odata iubita, pentru ca opusul dragostei nu este ura ci indiferenta. Nu te lasa sa ajungi la acest stagiu si lupta pentru cel drag, mergi inainte investind chiar si in lucrurile marunte. Nu zice  “numai simt nimic” pentru ca adevarata dragoste se bazeaza pe decizii nu pe sentimente.  Alege sa iubesti si iubeste ce ai ales.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s