Îmbrățisarea are multe voci

Iubesc diminețile. Iubesc fiecare dimineața in parte. Iubesc fiecare îmbrățișare calda pe care o primesc in fiecare dimineața de la cel pe care inima mea il iubește. Fiecare îmbrățișare oferită este unica in felul ei, este ca un magnet care unește doua ființe care se iubesc . Ea creează legătura între cele doua inimi, nemaiavând nevoie si de alte cuvinte… decat sa te asigure ca traind, poți face fericit pe cineva .
Dar o îmbrățișare, pe cât de minunata poate fi, poate avea si urmări negative si acest lucru il vad adesea la relațiile interumane , unde îmbrățisarea a devenit foarte ieftină si abuzată la propriu. Sunt multe cupluri care au profitat unul de altul, abuzând de lucrurile care își au locul doar in cadrul special creat de El , pentru ca o imbrățișare ne unește sufletele , iar efectele ei ramân vii in viața si amintirea noastră . De aceea sunt atâtea inimi frânte , nenumărate lacrimi si multă durere in suflet , pentru ca mulți nu cunosc valoarea unei îmbrățișări la timpul potrivit.
Cred ca amintirea unei îmbrățișări poate aduce multă durere si mulți se leaga de ea ca mai apoi sa trăiască numai in trecut pentru ca prezentul lor e plin de amărăciune.

De ce vrei sa te legi de ceva ca mai apoi sa plângi? De ce vrei sa te bucuri pentru o clipa când ai putea fi fericit o viața întreaga ?Fii înțelept astăzi si caută sa oferi o îmbrățișare doar atunci când vrei ca ea sa dureze pentru toată viața. Când vrei ca ea sa fie oferită doar unui singur om. Omului tău drag.

Si sa nu mai vrei sa-i dai drumul!

img_5959


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s