Rânduri de la el pentru ea

img_2421

Poate nu am îndrăznit pana acum sa îți spun dar azi numai tac. Vreau sa îți scriu aceste rânduri ca sa le poți reciti de fiecare data când spui ca ești urâta. Vreau sa îți scriu ca sa recitești mereu si sa te poți vedea mereu frumoasa prin ochii mei..

 Știu ca te simți de multe ori stânjenită atunci când ma opresc din a mai vorbi doar pentru a privi in ochii tai. Stiu ca pot fi uneori obraznic de insistent in privința asta, dar este ceva la tine care ma atrage , ceva ce te face sa fi extrem de atrăgătoare chiar daca tu spui ca frumusețea ta exterioara lasă de dorit. 

E greu in lumea asta sa găsesc oameni cu adevarat frumoși . Am întâlnit fete care vroiau sa audă din gura mea numai laude la adresa lor, sa audă cât de frumoase sunt , sa le ascult câte genți si pantofi si-au achizițonat , ce culoare “naturală ” are noul lor par vopsit , sa le admir pentru ca au o silueta de invidiat , sa le șoptesc la ureche cât de unice sunt . Citeau tot felul de articole cum ca pot schimba lumea prin frumusețe. Măcar de se referea la cea interioară.
Si totusi , era așa de greu sa vad un sâmbure de simplitate in ele. Acum înțeleg ca simplitatea este cel mai complicat lucru si ca , frumusețea nu ni se datorează noua ca ceva ce meritam . Si atunci , sa nu ne mai lăudam cu ceva ce nu este al nostru. 

Frumusețe, vad eu, acel ceva pentru care ai muncit cu propria ta voința si putere, sa vad un caracter ales pentru care ai investit, luptând pentru principii înalte ,luptand din greu cu dorințele lumești ce stau ascunse in fiecare dintre noi. Frumusețea o vad in bunătatea unui om care știe sa fie om indiferent de circumstanțele vieții, care știe sa fie om in sărăcie dar si in bogăție. Frumos e acel care i se citește pacea pe chip, așa cum o citesc la tine si nu ma mai satur sa te tot privesc . In tine am văzut ceva din cer, o lume ce nu aparține acestei lumini pe care eu o știu. In tine am văzut ca exista speranța dincolo de zid , ca exista viața in orice lucru mărunt. Prin tine am cunoscut o parte din Dumnezeu. In tine am văzut ceva diferit de celelalte fete pentru ca tu il iubești pe Dumnezeu. In tine am văzut frumusețe !

Ma crezi acum , când îți spun, a nu știu câta oară cât ești de frumoasa ? Ma crezi când îți spun ca frumusețea exterioara este trecătoare pe când lucrurile la care investim si care pot fi a noastre vor rămâne veșnic ?

Daca nu ma crezi nici acum, o sa îți mai scriu.Noroc ca acest caiet are multe foi…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s