Te mulțumești tu cu atât?

“Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.”


                                                                         
Avem aceasta promisiune plină de adevăr a Lui Dumnezeu, ca El este cel care pășește pas cu pas alături de noi pe drumul vietii si totuși sunt multe zilele in care ne simțim singuri si obosițiimg_2428 de tot ce ne înconjoara. Știu ca Isus este fericirea si împlinirea si totuși sunt zile in care ne întrebam de ce suntem nefericiti știind ca El e fericirea, de ce suntem așa de goi știind ca El e cel care umple inima cu pace. Stim ca numai El poate sa ne lumineze viața si totuși suntem așa de rătăciți si nu stim adesea ce sa facem.

Doar ca știm nu ajunge. Stiu ca El este Totul dar daca nu fac nimic ca El sa fie parte din mine zi de zi, atunci nu imi folosește la nimic.Sa fie Totul in mine si in tine. Nu tânjești dupa acest lucru in inima ta? Nu simți uneori ca ceva lipsește si ca vrei sa trăiești la un nivel mai înalt al credinței tale cu El?

Uneori ma întreb de ce ne ferim de ceva ce ne face cel mai mare bine din Univers. De ce nu întindem mâna la ce El vrea sa ne ofere . De ce alergam așa de mult pentru niște lucruri care la o clipeala a ochiului pot fi transformate in praf si cenușă? De cele mai multe ori noi suntem cei care stam in calea fericirii pe care El vrea sa ne-o ofere in dar. Oprește-te azi o clipa si meditează la viața ta. Asculta ce îți vorbește El in liniștea inimii tale. Doar asculta ca sa poți sa sti ceea ce lipește desăvârșirii tale pentru cerul Sau.

Il vad pe Domnul in inima mea adesea cum așteaptă , așteaptă si are atâta răbdare cu mine . Mi-a dăruit binecuvântări si mi-a facut mult bine , a fost cu mine prin încercări , mi-a dăruit atâtea dimineți pline de speranța dar seara , cand totul in jur e liniște si toți au adormit, stau si ascult cum El imi șoptește blând:

“Nu vrei sa vezi cum e sa trăiești la un alt nivel cu Mine ? Nu vrei sa mergi mai in fata, sa intri mai adânc in umblarea cu Mine? Nu ai vrea ca din inima ta sa curgă raul Meu viu si cei de lângă tine sa primească viața si sa ma cunoască ca Eu sunt Dumenzeu ?

Te mulțumești tu cu atât ?

Am murit pentru tine si am fost părăsit ca astăzi tu sa ai sprijin in Mine si sa numai fi singur niciodată. Iți spun si ție astăzi , cum am mai spus si femeilor in grădina , primul cuvânt dupa ce am înviat: Bucurați-va!

Bucura-te căci sunt cu tine pana la sfarsit.”

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s