Tu ce ai in vasul tau?

13625306_894794834000263_1293233020_n

In ciuda privirii răutăcioase a celor din jurul ei , in ciuda gândirii lor cum ca ar fi o păcătoasa, continua sa paseasca înainte încet, cu privirea in jos dar cu mâinile strânse in jurul unui vas care il ținea la piept cu mare grija. Nu trebuia nicidecum sa-l scape jos… Era vasul in care si-a pus toate speranțele ei, toate visele si dorințele neîmplinite . Un vas care trebuia oferit celui care avea sa-i fie soț si care avea sa-i aducă libertatea. Cel puțin asa i se spunea.

Dar oare nu a gustat ea prea mult din amărăciune căutând fericirea la alți bărbați? Nu a fost prea mult înjosită si neînțeleasă de cei din jurul ei? Cu ce i-ar putea aduce fericirea un altul dăruindu-i acest vas cu mir prețios care avea atâta însemnătate pentru cei din jur ? De ce trebuia spart la picioarele unui alt om ca si ea ? Mai putea avea ea încredere in oameni?

Continua sa pașească înainte spre Cel care inima ei inseta de atâta vreme si știa ca numai e cale de întoarcere. Știa in inima ei ca va fi privită cu răutate de cei din jur datorită trecutului ei. Dar ce mai conta acum? Ce mai conta ce spun ceilalți cand era atât de aproape de Cel care i s-a spus ca este Isus, de Cel care putea sa-i șteargă trecutul si sa-i dea libertatea dupa care tânjea in inima ei zdrobită. Asa ca a lăsat usor sa cada vasul in dreptul Lui, spârgându-se in sute de cioburi, astfel lepandandu-se de ea, de trecutul si viitorul ei care parea atât de sumbru. Si-a aruncat povara odată cu acel vas la picioare Celui care putea sa-i împlinească cu adevărat așteptările si dorințele inimii ei .

Dar tu? Tu ce ai strâns pana acuma in vasul tău?

Daca ma uit atent as putea vedea multe așteptări, multe vise si multe lacrimi neîmpărtășite decat cu tine însuți. Multă tăcere si așteptare . Așteptarea dupa cineva care sa vina sa îți ia vasul tău si sa il ridice la nivelul așteptărilor tale . Sa scoată din el dorința cu dorința si sa ți-o împlinească. Cineva care sa te asculte si sa șteargă lacrima ta căzută in ascuns. Cineva care…

Si in final, tu nu ai nevoie de cineva la fel de slab si imperfect ca si tine sa te facă fericit. Da-i vasul tău Celui care poate sa aducă fericirea , renunța la toate planurile in care El nu este prezent si dupa ce ai lăsat totul la picioarele Lui poți auzi vocea care iti sopteste:

Așteptam de multa vreme sa Imi dai Mie locul sa găsesc soluția cea mai buna pentru inima ta…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s