Fii diferența în majoritatea

“Dumnezeu este in mijlocul ei: ea nu se clatina.”  (Ps.46:5)


Aud foarte des cum multe fete spun ca ele vor sa fie iubite pentru ceea ce au in inima, ca vor sa fie apreciate pentru ce este in ele si pentru frumusetea lor interioara. Se plang ca de cele mai multe ori sunt respinse inainte de a fi cunoscute cine sunt ele si ce pot oferi cu adevarat. Insa marea greseala ce o fac majoritatea fetelor, este ca se expun prea mult fizic inainte de toate. Expun prea multe parti din intimitatea lor si ce este cel mai trist este ca au ajuns sa se expuna fizic chiar si in casa lui Dumenzeu. Am ajuns o generatie in care numai avem nici o rusine fata de cei de langa noi si aceasta nerusinare ajunge pana acolo in cat mai avem si curajul sa iesim in fata oamenilor si sa pretindem ca-L slujim pe Dumnezeu. Ma doare cand vad atatea fete care pretind ca au o relatie cu Dumnezeu dar din ceea ce fac si vorbesc dovedesc contrariul. Dovedesc cat de mult se iubesc defapt pe ele si cauta sa se expuna cat mai mult si cat mai sus si Dumnezeu poate sa ocupe si el acolo un loc mai ascuns si mai subtil daca se poate.
Vad fete care sunt asa de consumate sa incerce sa devina cat mai atragatoare pentru cel de langa ele si tot m13692351_898386446974435_1316888868_oai putine care sa incerce sa placa Domnului inainte de a fi placute de oameni.

Si pana la urma tu nu poți împlini inima unui om decat Cel care a creat-o . Tu doar poți contribui la fericirea pe care Domnul o aduce prin tine si persoana ta . Cu cat te concentrezi mai mult sa atragi privirea celuilalt prin a-ti expune goliciunea la nivel inalt crezand ca asa poti fi mai mult iubita, cu atât faci de cunoscut egoismul care este in tine si iubirea de sine.
Frumusetea ta nu sta in hainele pe care le porti sau in modul in care sti sa te machiezi. Ea nu se afla nici in colectia ta de papuci de la cele mai tari firme de pe piata.
♥ Frumusetea sta ascunsa in ochii tai, prin ei tu deschizi o poarta care duce spre inima ta unde se poate vedea ce ai strans in ea: iubire de sine sau iubire de Dumnezeu?
♥ Frumusetea sta ascunsa in sufletul tau si in modul in care te raportezi la ceilalti: cu egoism sau cu dedicare?

O femeie a Domnului nu poate fi ca o femeie a acestei lumi. Avem nevoie de cat mai multe femei a credintei, a raspandirii bunatatii si a virtutii. Femei care tin strans de puritatea lor. Femei care stau in rugaciune pentru a-si mentine sufletul in forma nu trupul lor. Femei care stiu de unde le vine puterea si intelepciunea. Femei care stiu ca o inima multumitoare si blanda le pot face atragatoare nu noua rochie scumpa si transparenta.

Nu e nimic mai frumos decat o fata care il iubește pe Dumnezeu. Sa devi o femeie asa cum vrea Dumnezeu nu se intampla la o bataie din palme. Trebuie sa-l lasi pe El sa te invete cum sa-L iubesti cu toata inima ta si cu tot sufletul tau pe tot parcursul vietii tale. Pune-ti inima ta in mainile lui Dumnezeu si El o va pune la randul Lui in mainile unui barbat care crede El ca o merita. Nu prin efortul tau ci prin credinta ca El stie ce este cel mai bun pentru tine. Numai te consuma sa fi atragatoare pentru un om care nu il iubeste pe Dumnezeu. Pur si simplu tu deja ar trebui sa incepi sa traiesti fara el. Un barbat credincios  te va iubi si aprecia toata viata pentru ceea ce esti tu in Cristos nu pentru ceea ce ai incercat sa fi sau sa arati.
Fii o femeie disciplinata, care stie sa incurajeze, o femeie cu principii si valori, cu compasiune, o femeie care iubeste mult pentru ca i s-a iertat mult. O femeie care isi gaseste refugiul in Dumnezeu in singuratatea ei. O femeie care nu fuge de lupta si care raspandeste victroia Domnului intr-o lume plina de pacat si imoralitate.
O femeie care aduce glorie Domnului ei prin imbracaminte si comportament.

                                                Fi tu aceea femeie incepand de-acum.


Poza:Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s