M-a găsit cand am încetat să-l mai caut

13717986_902386699907743_1759659679_oAm început sa trăiesc cand am renunțat la alergarea mea dupa ceva perfect. Am început sa simt ca iubesc cand am lăsat armele mele jos si am recunoscut ca singura nu pot sti a iubi.

Am ajuns sa il cunosc pe el cand am încetat sa pretind ca știu atâtea forme de a iubi. Cand am încetat sa mai am așteptări cum sa fie si cum sa ma iubească, cum sa fie exact dupa inima mea. Am ajuns sa cunosc iubirea cand m-am oprit sa tot alerg dupa ea. Am ajuns sa fiu iubita de el cand am încetat sa mai pot avea încredere in oamenii pe care credeam ca ma iubesc si ca imi sunt prieteni.

 

Am vrut sa iubesc asa cum credeam ca știu si ca pot. Am fost sinceră, uneori prea sincera si deschisă fata de unii oameni ca mai apoi sa ma trezesc trântită la mal fara puterea de a ma mai putea ridica. Durerea era singura care ma făcea sa ma simt om si sa vad ca într-adevăr mai trăiesc. Imi tot repetam singura cu ce poate greși un om care vrea sa iubească? Si nu primeam răspuns decat un nou val de dispreț si dezgust.

Am încercat sa fiu buna cu ceilalti din jurul meu, sa dau din timpul meu, sa las de la mine ca celălalt sa ii fie bine ca mai apoi sa ma vad cat de singura sunt si ca omul in sine este foarte egoist. Am tot încercat multe ca sa imi zic mie ca nu trăiesc degeaba, am alergat sa demonstrez ca pot oferi si ca știu sa iubesc dar mai spre seara ma vedeam atât de goală si cu o sete necunoscuta dupa Ceva. Si adormeam sperând la un mâine mai bun.

Am încercat sa imi fac prieteni si sa imi pun încrederea in ei. Sa le ofer părți din viata mea si sa simtă ca se pot baza pe mine. Am încercat pana cand am falimentat si am văzut ca nu pot avea încredere nici măcar in mine. M-am vazut dintr-o data singura si straina pe un pamant plin de oameni care alearga zi si noapte cu pumnii stransi inainte ca la final cand ii deschid sa vada ca sunt doar goi. Sa vada ca nu au strans decat riduri si fire albe.

Dar într-o zi am capitulat… Intr-o zi am înțeles că Dumnezeu imi este îndeajuns si atât. Intr-o zi cand am obosit sa tot dau cu capul de ziduri înalte si sa îl las pe El sa ma ajute sa le trec. Că Dumnezeu si cu mine facem o echipa buna si sa încep sa îi dedic fiecare minut din timpul vieții mele numai Lui. Sa încerc sa vad cum e acest nou drum cu El, eu, singura cu El si atât. Ca deja obosisem sa mai tot am așteptări de la oameni. Sa încerc sa ii dau tineretea mea Lui, mi-am zis sa ma risc si asa alergarea mea nu mi-a adus decat dezamagire.

Si abia atunci am început sa trăiesc. Sa simt bucurie in inima in fiecare dimineața cand ma trezeam, sa simt ca într-adevăr am dat peste Cineva care nu este egoist, care nu ma părăsește si care stie sa ierte fara sa mai aminteasca trecutul.Am ajuns sa nu imi mai pese de ceilalți ca rad de mine vazand ca singura alerg la rugăciune unde sunt numai moși si babe. Acolo simțeam ca trăiesc si ca primesc Viata , acolo simțeam ca setea mea este potolită pentru o vreme ca mai apoi sa ma facă dependentă de ea. Am ajuns sa ii spun Domnului ca de mine nu o sa mai scape de-acum.

Pe acest drum cu Dumnezeu am ajuns la el. Am ajuns la el cand am încetat sa il mai caut. Fara sa mai depun efort, Domnul mi l-a adus in viata mea ca un dar din cer si sa ma învețe cum sa-l iubesc si sa imi arate cum e sa fi iubit. Sa imi demonstreze ca nu pot găsi nimic bun, daca alerg in viata fara El si sa imi arate ca nu știu sa iubesc fara El. Gustand din dezamagirile mele, sa ma faca puternica si capabila sa apreciez mai mult ceea ce mi-a dat.

13709478_902386693241077_386479886_o

Asa ne-a adus împreuna sa Ii aducem un zambet pe fata iubind din iubirea care vine de la sursa Lui. Ne-a adus împreuna sa facem din doua drumuri unul singur si sa ne fie mai usor asa.

Si e asa fain pe drumul asta.

Cu el si lângă el.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s