Sa nu-ți fie rușine să plângi

Plângi suflete daca ți-e greu uneori . Plângi si descarcă tot ce ai adunat, descarcă-te de amaraciune si dezamăgire. Plângi daca vrei sa plângi si nu ține in tine durerea, altfel îți va fi si mai greu să o porți mai târziu.

Plângi suflete dacă așa simți că te poți spăla de noroiul aruncat de către alții în tine. Să plângi dupa sufletele care ti-au lăsat un dor in tine si pe care nu vrei sa le uiți, si nu te ascunde sa faci asta pentru ca unele doruri nu pot fi hrănite decat cu lacrimi.

Crezi suflet drag, că uneori plângi fără să vrei?  Crezi ca lacrimile sunt doar niște mici trădătoare care te dau adesea de gol? Nu mai gândi asa. Acceptă că o lacrimă poate fi mai puternica decat voința ta de a o ascunde. Acceptă că orice om, cât de puternic se crede, mai plânge uneori. Si e asa bine sa plângi cand sti ce liniște primești dupa ce te-ai adunat.

Plângi suflete pentru cei care te-au dezamăgit si nu ține ură în tine. Nu te chinui să te arați mereu fericit si bucuros ca uneori nu mai tine sa fi fățarnic. Ti-e rușine sa fi văzut cum plângi? Si ce dacă. Orice om are lacrimi ascunse numai in locuri de el știute. Fi sincer si plângi daca trebuie si râzi, la fel, dacă trebuie. Ochii inimii, de cele mai multe ori, sunt spălați si curățiți prin lacrimi. Unele răni nu pot fi legate decat daca au fost udate, unele amintiri dureroase nu pot fi șterse decat cu lacrimi.

Asa ca plângi si leagă tot ce este rupt în tine suflete. Apoi, ridică fruntea sus și mergi înainte vindecat de trecut, vindecat de resentimente. Ridică fruntea sus si mergi înainte suflete că inima îți este ușoară acum si poți pași fără să te mai tragă în jos vreo povară.

Mergi, canta si fii liber!

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s