La multi ani tată! 

img_6383
O zi in care as vrea sa fiu acasa si sa ma bucur de voi mamă si tată si sa radem împreuna cum o făceam mereu dupa ce mâncam si ne așezăm pe pat, bineînțeles si eu ghemuita lângă voi. Anii au trecut si am crescut dar azi mi-e dor sa fiu cu voi si sa ma alint ca un copil si sa fiu fetița cea mica cum obijnuiam sa fiu pentru voi.
O zi in care zâmbesc cu bucurie in inima cand ma gândesc la tine draga tată, zâmbesc si sunt mândra ca esti tatăl meu. Adesea ma rog ca Domnul sa ma facă sa fiu ca tine pentru ca in tine am vazut si vad mereu chipul Lui.

Vreau sa iubesc intr-un mod ceresc asa cum Domnul te-a invatat tătucule, sa iubești fara sa astepti nimic in schimb. Am vazut aceasta dragoste in inima ta care m-a uimit de fiecare data si ma facut sa o doresc cu fiecare an ce a trecut in viata mea, cu fiecare pas care l-am urcat spre maturitate. Tanjesc sa ofer si eu aceasta dragoste si daca inca nu este deajuns , mai pune Isuse, in inima mea un rau, un izvor, o cascada a dragostei Tale sa ajunga pentru familia mea si sa fie un altar de aducere aminte a recunostintei mele fata de binecuvantarea Ta.
O zi in care ma uit in urma si imi vin gânduri de recunoștință. Tu esti cel care m-ai îndrumat spre școala, spre a învață, spre a fi un om in viata, tu m-ai învățat ce înseamnă curajul si m-ai ținut de mâna pana am învățat sa pășesc singura. Si am pășit de-atunci cu gândul ca cineva, in spatele meu e fericit pentru realizările lui, ca cineva in spate e acolo si ma aștepta mereu cu o vorba de încurajare si cu o îmbrățișare, cineva care ma așteaptă cu drag cand vin acasa. Si mai presus de toate cineva care mi-a arătat cu viata lui ce înseamnă sa fi un om credincios! Tu, tatăl meu drag esti responsabil pentru toate aceste lucruri frumoase ce au crescut in mine si astăzi, de ziua ta, iti mulțumesc încă odată pentru ca ai crezut in mine si m-ai iubit necondiționat. Ca un creștin adevarat.

Mi-e dor de tine si de noi. ❤️


La mulți ani tată drag !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s