Motive de mulțumire 

 Astăzi vreau sa mulțumesc!


Astăzi nu mai vreau sa cer, nu mai vreau sa vad ce lipsuri am, nu mai vreau sa privesc ce altii au si eu nu ci doar sa mulțumesc. Sa fie astăzi o zi a mulțumirii si nu numai..

Sa mulțumesti pentru noua zi care ti-a bătut in geam, amintindu-ti cat de norocos esti ca esti sănătos si ca poti face atâtea lucruri fara sa depinzi de cineva, ca ai viata si ca astăzi, tu poti decide cum sa fie ziua ta, una câștigată sau pierdută. Sa mulțumesti in inima ta ca tu poti fi responsabil daca azi vrei sa trăiești frumos sau nu, tu esti cel care poate lua decizia de a mulțimi sau de a fi nemulțumitor in toate .
Astazi, sa mulțumesti celor ce fac parte din viata ta, mai cu bune mai cu rele, fiecare si-a lăsat oarecum o amprenta acolo, mai recenta sau mai veche. Sa mulțumesti pentru susținerea celor dragi, pentru ca ti-au spus adevarul chiar daca a durut, si ti-au deschis ochii ca sa nu dai cu capul de usa. Sa mulțumesti celor care te-au inspirat înspre mai bine si care te-au facut sa dorești sa fii mai bun, sa fii mai înțelept. Sa mulțumesti celor care ti-au iertat multe si cand nu meritai, si chiar gresindu-le, sa vezi cat de mult încă te iubesc. Un simplu mulțumesc astăzi valorează mai mult decat multe alte cuvinte spuse la timpul nepotrivit.
Sa le mulțumesti celor care au vazut si au crezut in tine si esti ceea ce esti pentru ca te-au acceptat cu slăbiciunile si cu nebuniile tale, te-au acceptat sa faci parte din viata lor si cu bune si cu rele. Sa le mulțumesti celor care iti sunt cu adevarat prieteni si ti-au dovedit asta chiar daca, din păcate sunt putini. Mulțumește-le!
Sa mulțumesti astăzi pentru cei care iti aduc un zambet pe timp de ploi, pentru cei care iti aduc o ciocolata in zilele amare, pentru cei care te fac sa te ridici cand esti la pământ, sa mulțumesti pentru toți acei care își dau din timpul lor ca sa te asculte si care își deschid inima pentru tine. Sa apreciezi pe fiecare in parte si ceea ce ti-au oferit cu inima si cu sufletul.

Sa mulțumesti acelui care te face sa te simți asa cum esti. Specială si importantă pentru el sau ea. Care te face sa te simți liberă in toate si care te așteaptă fara sa te certe cand ai întârziat . Sa mulțumesti acelor care te iubesc necondiționat si care se jertfesc pentru tine. Acelor care sunt totuși lângă tine, in ciuda faptului ca nu ai meritat. Mulțumește-le cu toată inima si iubește-i pe fiecare in parte, căutând sa vezi ce e mai frumos in fiecare om.

Sa fii astăzi mulțumitor ca niciodată nu esti singur si sa-i vezi pe cei de lângă tine ca pe o binecuvântare. Ei pentru tine si tu pentru ei.

Sa ai o inima mulțumitoare este mai de preț decat multe alte bogății, mulțumind pentru toate lucrurile poti dobândi pace, bucurie in suflet si nopți bine dormite. Sa fi un om cinstit dar si mulțumitor.
Sa mulțumesti astăzi cat încă ai suflare si poti decat sa fie un mâine prea târziu.


Poza:Pinterest


4 thoughts on “Motive de mulțumire 

    1. Daca invatam sa fim mulțumitori cu lucurile pe care le avem vom fii mult mai împliniți si fericiți decat sa treacă timpul plângându-ne mereu cu ce nu avem sau cu ce am vrea sa avem. Ziua de astăzi e una singura. Sa fim mulțumitori in cele mai mărunte lucuri si sa ne bucurăm de un “astăzi” pe care maine nu-l vom mai trai.
      Multumesc frumos de încurajare . 🌹

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s