Când sfârșitul devine un nou început

14031105_920108041468942_161187451_n

Ai plecat când am învățăt si eu să iubesc. Ai plecat fără să te mai uiți înapoi si fără să mai dai șansa de a lega un nod firului rupt în două. Pur si simplu ai plecat la primul obstacol , cand in mine s-a născut iubirea si forța de a lupta, dorința de a te face puternic, tu deja erai plecat. Si te-am lăsat.

Astăzi numai sunt ca si ieri. Ieri, cu tine eram un început de a fi si de a nu fi dar astăzi sunt. Sunt puternica si hotărâtă să lupt pentru cel de lângă mine. Prin rupturile si rănile de ieri, astăzi pot sa leg si să iert. Prin indiferenta si nestatornicia ce le-am gasit in zilele de ieri, astăzi m-au facut sa fiu prezenta si să știu ce vreau. Să stiu că mâine nu va mai putea fi un astăzi asa că trăiesc acum și nu in trecut sau viitor. Acum si aici.

Ieri am fost un om care credea în toți si în toate. Astăzi, cunoscând puțin așa din toate, aleg in cine pot avea încredere si in ce să cred. Zilele de ieri mi-au dat forța de a face bine diferența dintre sinceritate si fățărnicie, dintre a fi prezent dar totuși absent, din a iubi sau a fii indiferent. Ieri si astăzi nu se mai pot împăca, căci alegerile si experiențele de ieri m-au facut ce sunt acum. Ochii cu care ieri vedeam si iubeam imatur, astăzi – spălați bine de multe lacrimi, pot vedea mai limpede si clar. Mâinile cu care ieri le ridicam nesigure si tremurânde, astăzi pot ridica o inima căzută si pot tine ferm de mână un suflet zdrobit. Inima mea care ieri a fost rănită, astăzi e toată întreagă si poate iubi mai mult si mai matur, cu riscul că poate fi ranită din nou de cei din jur dar și cu un gând puternic căci în iubire frică nu-i. Si merg inainte!

As vrea sa fi fost aici si sa vezi ca m-am schimbat. Dar daca rămâneai, numai eram ce sunt acum căci durerea a scos ce e mai bun din mine. Singurătatea m-a facut sa cresc si sa fiu un om matur, sa descopăr in mine valori si sa ma uimesc de ce poate fi in stare o femeie.


Poza:Pinterest

*cu drag pentru tine Ligia 😘esti puternica! 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s