Maini spre cer

14101850_925355897610823_915029047_nRidică mâini spre cer chiar dacă greutățile lumii ti le trag nemiloase in jos. Ridică-ți ochii in sus chiar dacă lacrimi grele îți trag pleoapele triste. Nu te lasa descurajat la primul obstacol. Esti creat ca sa lupți si sa ai biruință dupa biruință, să fii un învingător. Luptă deci cu gândurile negative care iti spun ca numai esti bun de nimic si că esti deja un om înfrânt. Luptă cu tine însuți până simți ca te ridici din nou.

Puterea stă în tine și în cuvintele tale. Puterea tu o deții asa că mai caută acolo prin tine si găsește-o. Si folosește-te de ea asa cum trebuie. De unde atâta frică ? Frica de un om care este la fel de imperfect ca si tine? Numai alimenta frica de la surse straine caci singura teama trebuie sa o ai doar de El. De Dumnezeu. Uneori plângi in zadar suflete! Da in zadar pentru ca nu sti de ce poti fi in stare. Stai uneori si iti plângi de mila singur, dar astăzi numai trebuie sa fie asa. Ridica-te si luptă pentru credința ta. Lupta pentru ce ti-a dat Dumnezeu si pentru ce valoare a pus in tine. Luptă să te păstrezi curat suflete pentru că numai tu sti ce dureros a fost acolo jos in vale, departe de El, numai tu sti cât ai plâns din cauza neascultării tale de altădată. Luptă pentru viata ta si nu mai lasa ca cel rau sa te aducă din nou la acele începuturi slabe unde ai fost odinioară. Îndrăznește sa urci la alt nivel al credinței tale. Nu te mai mulțumi cu puținul că nu se merita. Trebuie sa fie ceva mai mult si pentru sufletul tau. Si într-adevăr este! Aleargă cu mâini spre cer ca sa găsești mai mult din El si din binecuvantarile pregătite pentru tine. Numai dormi ca vremea este tot mai scurta… Ridica-te si fi plin de îndrăzneala ca esti un suflet plătit scump.

14112151_925356007610812_2092577153_n.jpgTe lupți adesea cu o frica pe care numai tu o cunosti. Frica de necunoscut sau frica ca esti prea slab pentru lucrurile mari. Mai gândește-te si meditează puțin. Oare asa sa fie ? Sau au uitat din nou ca Cel ce este in tine este mai tare decat frica ta. Sau ai uitat ca puterea si alegerea sunt in tine? Iti amintesc eu suflete, ca esti mai puternic decat crezi. Ai fost mințit pana acum de gânduri prea îndrăznețe ca esti slab dar astăzi Adevarul este cu tine si in tine. Poarta in orice loc adevarul ca sa fi liber.

Cunoaște-ti puterea si mergi la lupta cu îndrăzneala pentru ca întreaga viata e o lupta. Numai sta ascuns sub alte scuturi false. Poti totul in El căci te întărește!

Ridica mâini spre cer si mulțumește pentru biruință. Ridica ochi spre cer si lasa ca să curgă lacrimi. Dar nu orice fel de lacirmi. Lacrimi ale bucuriei.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s