Fii tu!

14193703_929347800544966_1416098327_n

Am intalnit oameni care se apreciaza unul pe altul dupa infatisare si talent, oameni care nu fac altecva decat sa puna eticheta pe tine: frumos sau urat, bun sau rau, sarac sau bogat. Vrei nu vrei, in ochii lor te vei trezi întotdeauna cu una din aceste etichete. Si poate ca au dreptate in ochii lor, însă nu si in ochii lui Dumnezeu.
Iar un alt tip de oameni sunt aceia care se apreciaza unul pe altul dupa felul lor de a fi, dupa caracter si suflet.
In viata ai sa ii vezi si ai sa ii cunosti pe toti..

Multi incearca sa ii multumeasca pe cei din prima categorie, sa impresioneze si sa se ridice la nivelul asteptarilor celor superiori lor. Chiar daca increderea lor a fost doborata si facuta praf, chiar daca mereu se simt mici si nelalocul lor, neimportanti si niciodata suficienti de buni, alearga asa zi de zi ca sa le faca altora pe plac de dragul de a fi acceptati si de a arata ca ei. Insa uita cel mai important lucru. De ei insine si de unicitatea lor. De suflet si inima.
De ce valoare au pus Dumnezeu in ei si de originalitate.

Sa alegem intotdeauna sa fim sinceri si unici!

Sa le dam drumul acelor “prieteni” care mereu încearcă sa ne compare si care in ochii lor vom rămâne tot aia mici. Sa le dam drumul in căutarea perfecțiunii pentru ca noi nu suntem perfecti.
Sa ii lasam pe drumul lor si noi sa cautam pe acei care se potrivesc cu drumul nostru.

Sa le dam drumul celor perfecti in toate si sa începem sa lucram la imbunătățirea calitatilor noastre. De multe ori chiar si unele defecte pot părea calități in ochii altora asa ca nu mai ne ascundem dupa rusine sau neîncredere. Avem nevoie unul de altul sa fim unici si originali, sa ne bucurăm unul de altul asa cum suntem. Originali. Unici. Imperfecti.

Aleg sa fac parte din categoria celui care isi face timp sa asculte un suflet si sa il înțeleagă. Nu vreau sa fiu in lumea celor care pun doar etichete si pleacă mai departe pentru ca cel care a plâns înainte si s-a smerit știe sa fie si lângă durerea si necazul meu. Știe sa fie lângă mine pentru ca nu mi-a pus doar o eticheta si apoi a plecat…


Poza luata de pe Pinterest.


One thought on “Fii tu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s