Copilul din tine 

Fiecare suflet oricât de matur ar părea, înăuntrul lui întotdeauna va fi si un copil. Unii, sunt copii in suflete lor mai săraci decat altii.
Oricât de duri ne face sa fim viata si oricât de tari am părea ca suntem in fata provocărilor, sunt momente in care ne retragem ca niște copii ce suntem si tânjim dupa îmbrățisarea aceea care ne oferă siguranța si protecție.

De cele mai multe ori ne ascundem ca sa plângem si tânjim dupa înțelegere si vorbe încurajatoare.
Ca un copil, adesea vrem sa ne fie șterse acele lacrimi , sa ne fie înțelese dorințele si sa fie cineva care sa ne împingă de la spate pentru a ne face curaj. Stim ca de atât avem nevoie ca mai apoi stim sa zburam si singuri.
Oricât de dur ar părea un om, in inima lui numai el știe câta nevoie are de pace si liniște sufleteasca. Dar ca niște copii încăpățânați ce suntem, refuzam sa împărtășim si cu altii ceea ce avem si sa primim ce altii ne oferă.

Iti este rusine sa arați ce simți si ce trăiești ?
Nu lasa ca iarna sufletelor sa iti fure inocenta de copil care o ai in tine. Si ce daca uneori ti se spune ca esti mai rau decat un copil? Si ce daca uneori alegi sa plângi si sa te bucuri ca si un copil de ce ai primit? sau de ce ai dăruit in schimb ?

Iti este rusine adesea ca ai cazut in noroi si ca un copil, te-ai ridicat dar dupa doi pasi ai picat din nou? Si ce daca! Continua sa te ridici pana esti stapan pe picioarele tale indiferent de cate cazaturi ai in spatele tau. Conteaza ca acum mergi.

Sa tot fim copii la răutate si sa stim a ierta si a uita . Ca niște copii, uitând ce ni s-a greșit si ura sa ne fie straina.
Sa tot fim copii la suflet si să-l păstram mereu inocent si nepătat de faptele murdare ale acestei lumi.
Sa tot fim copii la sinceritate si sa nu ne mai mințim pe noi înșine cu ce am realizat sau cu ce suntem noi in stare. Nu poti fi nimic mai mult decat esti deja. Si ceea ce esti este suficient de perfect pentru statura ta.
Fi matur si responsabil de faptele tale, dar nu uita sa fi ca un copil grabnic la fapte bune.


 

4 thoughts on “Copilul din tine 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s