Vise năruite? Nici vorbă!

unnamedAi visat vreodată lucruri ce te depășesc ? Ai crezut vreodată ca lucuri mari se pot întâmpla in viata ta ? Ca se pot întâmpla minuni si cu tine?
Da poate.
Sa întâmplat sa visezi lucruri aproape imposibile si chear le-ai si vazut întâmplându-se pentru ca ai crezut. Dar nu in tine. Nu cu tine. Tot ce ai crezut a fost in celălalt de lângă tine. Pentru cel de lângă tine ai îndrăznit sa crezi ca poate si ca reușește. Si credința ta a adus roade mari.
Dar nu si in dreptul tau.

Nu si la tine pentru ca mereu te împiedici de eșecul acela din trecut. De visele acelea care le-ai avut si s-au năruit rând pe rând ca si un castel din nisip. Ai depus efort si ai îndrăznit chiar sa crezi in ele dar a doua zi nu le-ai mai gasit in tine. Sau poate ca erau inca acolo, dar fara viata.

Oamenii te-au dezamăgit. Le-ai împărtășit visele tale si ei au ras si au facut glume pe seama ta, ba unii te-au disprețuit pentru ca aveai gânduri prea îndrăznețe. Prea grele pentru tine. Prea depășite.
Si asa rând pe rând , piatra dupa piatra au fost aruncate in tine zi de zi, pana ce si ultimul vis ti-a fost smuls din brațe. Visul de a mai putea crede si in tine s-a stins.

Si mergi asa prin viata ca un om care trăiește dar totusi e mort. Pentru ca numai crezi, numai razi, numai iubești si ce sa mai zic, numai visezi! Cand te întreaba cineva daca mai crezi le spui ca da. Daca te întreaba cineva daca le poti da o ora din viata ta, te oferi. Daca iti cere cineva o vorba buna tu esti primul care încurajezi.

Dar pe tine ?

De ce crezi in visele altora si in ale tale numai ai curaj ? Crezi ca un eșec din trecut iti poate creiona viitorul pentru totdeauna ?
De ce cu altii esti bun dar nu si cu tine ?

Nimeni nu poate aduce lucuri bune in viata ta decat tu însuți. Nu iti mai fi singur dușman si deschide-ti ochii aceea cu care obișnuiai sa visezi si iubește-te din nou.

Asa cum o poti face si cu altii o poti face si cu tine.

Un vis spulberat si năruit ar trebui sa te facă si mai puternic. Si mai ambițios in ceea ce privește viitorul tau si dorințele tale. Crezi ca daca iti plângi singur de mila reușești sa câștigi ceva? Din contra, te dărâmi singur mai rau decat au putut sa o facă înainte oamenii.

Fa din fiecare vis ruinat o noua viziune. Fa din fiecare lacrima căzută o noua biruința. Fa din fiecare pas greșit un nou tel in viata. De multe ori anumite greșeli ne-au fost date pentru a ne face ceea ce suntem acum. Capabili de noi isprave. Dar daca tu nu lupți pentru tine atunci nimeni nu o va putea face pentru ca fiecare are lupta lui. Numai tu o poti duce cel mai bine in dreptul tau. Si continua sa visezi inapoi. Dar nu oricum! Ci si mai înalt ! Si mai îndrăzneț!

Si pentru toți acei care nu vor crede in tine, pentru ca sigur vor mai veni si vor fi destui aceia, sa nu ai decat un singur gând: ca sunt ei înșiși niște vise năruite pe care nu le vei mai permite sa ti le năruie si pe ale tale.

Si daca poti sa le deschizi si lor ochii in aceasta privința atunci nu ezita .
Visează. Minunile încetează sa se mai nască atunci cand tu încetezi sa mai visezi.

Visează înalt!


Poza:Pinterest

2 thoughts on “Vise năruite? Nici vorbă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s