Iubeste-l cu suflet

Iubeste-l pe cel de langa tine dar nu oricum. Iubeste-l cu sufletul.

Iubeste si apreciaza pe cel de langa tine nu pentru ceea ce poate sa iti ofere si pentru ceea ce tu poti sa faci ca sa contribui la fericirea lui. Iubeste nu numai pentru fruimg_0159musetea care o emana ci si pentru ceea ce poti vedea in el. Priveste acolo unde putini vor sa ajunga si unde putini ajung vreodata! In inima unui om. A celui de langa tine. Odata ce ti-a fost permis sa ajungi acolo prin micile tale eforturi, vei intelege ce conteaza mai mult si ce nu. Vei intelege cat de firav poate fii un suflet, cat de delicat poate fi ranit dar cat de mare poate fii daca ii vezi valoarea.

Iubeste-l nu pentru ca te face fericita cand iti este bine si esti pe munte ci pentru ca plange si traieste cu tine atunci cand treci si prin vai. Da atunci sa il iubesti mai mult pentru ca ai langa tine un adevarat izvor de unde te poti satura oricand iti va fi sete. Din nou si din nou…

Iubeste-l ca a ramas langa tine chiar si cand cei dragi te-au ranit sau parasit. Ca te-a strans de mana si doar a tacut incurajandu-te cu privirea atunci cand ai gresit. Sa mergi inainte. Ca te vede frumoasa , pentru ca a reusit sa te vada intradevar pe tine. Asa cum esti. Pentru ca te vede in intuneric, nu cu ochii ci cu inima.

Iubeste-l pe acel care te respecta si nu iti cere sa te schimbi.  Lumea de astazi poate fii egoista adeseori si gandim ca este greu sa gasim intradevar pe cineva drept de iubit. Renunta la asteptari si invata sa iubesti cu sulfet nu numai cu ochii.

Un  suflet nu poate fii iubit decat cu sufletul!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s