Fii bogat dar nu oricum

DSC_0979.JPGS-a mai dus inca un an… Pentru mine, daca ar fi sa descriu anul 2016 intr-o propozitie ar suna cam asa: Anul in care am gasit iubirea, si ea pe mine. Restul sunt doar detalii.

Viata mea este una simpla si totsui atat de complicata o pot face uneori. Sunt un suflet sensibil si imi place sa stau in preajma persoanelor care au inima deschisa, fara sa le fie rusine sa ceara un ajutor. Oameni care depind unii de ceilalti. In shcimb, nu imi palce sa fiu langa cei care se cred inalti si superiori pentru ca atunci incetez sa mai traiesc. Incetez sa mai fiu eu.

Cand am spus sensibil, aici intra si dorul dupa cei dragi. Iubesc oamenii si adesea stau doar ca sa ii privesc si sa vad unicitatea fiecaruia. Pot fi usor ranita de cuvinte si de multe ori imi place sa plang cu cei care sufera.

Am invatat sa numai am asteptari mari de la oameni si doar de la mine. Am invatat sa numai cer asteptari si apoi sa le astept caci nu se va intampla nimic. Am inteles caci lucurile prind viata cand pui mana la lucru. Cu rabdare si cu perseverenta se pot naste vise.

Nici de la tine 2017 nu am sa cer nimic. Te las sa ma surprinzi asa cum ai facut-o si in 2016. M-ai binecuvantat cum nu m-am asteptat pamanteste dar anul acesta mi-as dori totusi sa o faci mai mult spiritual. Sufleteste sa ma imbogatesti mai mult. Se pare ca totusi ti-am cerut si eu ceva. Si eu am sa te ajut!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s