Intr-o zi te va gasi iubirea

unnamedViata de cele mai multe ori pare a fii un joc. Defapt nu pare, ci chiar este un joc. Alergam, eu si tu, incolo si incoace dar va veni o zi cand vom intelege ca desi viata este un joc in care cu totii participam, singura destinatie este doar Dragostea. In final, ea ne va face sa fim un numitor comun.

Alergand in acest joc al vietii, va veni o zi si pentru tine cand cineva iti va da totul peste cap. Viata ta, planurile tale, gandurile si chiar sentimentele. Si totusi, nu te va deranja deloc acest lucru!

In acea zi cineva iti va zambi sincer si te va face sa fii alt om. Cineva care te va scoate din zona ta de confort si iti va demonstra de ce poti fii tu in stare. Te va face din nou sa crezi in tine si iti va reaprinde dorinta de a trai si a iubi. Te va invata cum sa iubesti prin ochii tai in cel mai unic si curat mod de a iubi.

Stiu, acest cineva iti va intoarce lumea ta pe dos si vei cauta sa formezi o alta dar nu vei mai reusi decat una in doi. Acest cineva te va influenta fara sa vrei sa uiti de egoism si de singuratate. Vei dori sa canti, sa razi, sa plangi si sa strigi cat poti de tare ca in sfarsit te-ai descoperit pe tine ca om si suflet.  Ca in sfarsit iubirea plina de praf ce era in tine a inceput sa bata.

Vei intelege ca iubirea e rara si nu vrei sa o rispiesti. Viata poate fii ciudata uneori si ca tot ce e frumos parca dureaza putin.

Parca…

Dar intr-o zi nu va mai fii un parca pentru ca in dreptul tau a aparut prezentul. Aici si acum. Si pentru totdeauna.  Te vei bucura alaturi de acel cineva de fiecare zi caci iubirea nu te va face sa crezi ca el este viitorul tau ci te va face sa intelegi ca el este cel de care stii ca nu ai mai putea trai.

Va veni o zi cand la sfarsitul alergarii tale vei constata ca de un singur lucru nu poti fugi. Dragostea!


Poza: Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s