Refrenul ce nu se vede

fullsizerender2♠♠♠

Mi-ai imprimat pe suflet refrenul iubirii Tale si l-ai sapat adanc in inima mea. Unii spun ca e prea greu de vazut si renunta la te a mai cauta. Am tot incercat sa le explic ca acest refren al melodiei nu se poate vedea decat trai. Cu sufletul. Cu inima. Cu viata. Nu cu ce se vede. Nu cu mintea. Nu cu intelepciunea detinuta.

Tu esti refrenul ce poate fii gasit chiar si cand nu este cautat. Esti acolo sa il canti celui care are nevoie de El, mentii in viata flacara ce vrea a se stinge, Tu esti acolo sa ridici trestia cazuta la pamant ce putea fi rupta de picioarele multimii, desi, te poti stinge usor de-o inima de gheata. Esti melodia ce implineste sufletul pana in adancul sau si atingi cele mai sensibile corzi ale inimii. Esti refrenul ce nu poate fii cantat cu gura si nu poate fii auzit cu urechea.

Esti calator peste veacuri si melodia Ta inca rasuna si se armonizeaza asa de furmos cu vantul de azi, nu il putem vedea dar il putem simti atat de clar. Se impleteste bine cu picurii de ploaie care cad din abundenta peste inima insetata dupa neprihanire. In prezenta Ta se desfateaza stelele si luna si tot ce cuprinde acest Univers caci Tu le-ai imbracat cu splendide melodii.

El este muzica si refrenul meu.

In valtoarea acestei lumi, in agitatia imensa si traficul uneori fara sfarsit, se aude lin refrenul iubirii Lui. Ascuta-ti bine urechiile si danseaza si tu pe notele-I de har. Nici nu stii de ce poti fii in stare cand te aflii in mainile Dirijorului!

♠♠♠


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s