despre El

Ce bun este Dumnezeu cu mine. Desi am gustat din bunatatea Lui si mi-a potolit setea, in acelasi timp ma inseteaza tot mai mult. Interesant nu? Da, pentru ca si gandurile Lui sunt interesante si felul Lui de a lucra. Asa de tare ma uimesc unoeri, cum lucrurile care vin de Sus nu se risipesc, din contra, cu cat le dau si le impartasesc cu atat mai bogata ma simt ca si copil in El. Cum sa nu insetez dupa un asa har?

Sunt constienta ca in mine este nevoie mai mult din Dumnezeu. Insetez sa fiu mai insetata dupa El. Cu cat de intunecate sunt caile mele uneori, cu atat de minunate sunt caile Lui. Pot vorbi despre El ca este asa placut si totusi simt ca nu voi ajunge niciodata la capatul lucrarilor incantatoare ce se pot spune despre El. Totusi, El este inspiratia mea in toate lucurile care le fac. Chiar si in scris. El este sursa a tot ce este bun si desavarsit. Chiar si a iubirii.

Stiu ca insasi vesnicia nu va fii suficient de lunga ca sa pot descoperi tot ceea ce este El sau ca sa il laud pentru tot ceea ce a facut pentru mine. Dar ce mai conteaza asta? Atata timp cat vom fii pentru totdeauna impreuna, voi avea timp suficient ca sa ma gandesc la toate aceste lucruri.


One thought on “despre El

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s