Dragostea Lui

Întotdeauna am crezut ca dragoste este atunci cand te ții de mână cu cel pe care crezi ca il iubesti, cand postezi poza cu inelul pe care tocmai l-ai primit ori acele clipe cand crezi ca esti in al nouălea cer.. am crezut ca stiu cum sa iubesc sau cum sa trăiesc. Dar in esență nu stiam nimic ci defapt eram doar la început de drum.

Nu putine au fost multe momentele cand realitatea m-a adus direct pe pământ din miile de vise si dorințe când El.. El încă căuta aceea dorința care era undeva in mine dar foarte ascunsă de ochii Lui. Dorinta dupa mai mult. Mai mult din El. Mi-a zis intr-o zi că El este un Dumenzeu gelos si atunci am cedat in fata iubirii Lui. L-am ales pe El, prima mea iubire iar inima mea abia atunci a început sa bată. Mi-a arătat mici fărâme din ce însemană cerul: să plângi de bucurie, sa trăiești ca si cum ar fi ultima zi, sa cânți singura in agitația nopții si îmbrățișările într-adevăr sincere si fara interes..

Astăzi M-a ridicat la un alt nivel pentru că, asa cum este scris toate isi au vremea lor. Mi-a adus in viata mea bărbatul pentru care m-am rugat dar foarte putin am crezut. A crezut mai mult El pentru mine, recunosc. Încă descopăr ce frumoasa e dragostea care vine de la El pentru noi, oamenii de jos. Au fost zile in care m-am îndoit de mine dar numai atunci am putut sa trăiesc vindecarea unei inimi rănite care vine prin iubirea celui de lângă tine. El, Isus, prima mea iubire este responsabil de tot ce avem.

A6554A45-9A0E-41A8-A590-5E4B1DDAEA68


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s